Beweeg, presteer, triomfeer!

GROEPSSESSIES

Boek jouw volgende groepsessie 

Small

Group

Training


DE VOORDELEN VAN SMALL GROUP TRAINING:

  • Dynamisch, afwisselend en leuk
  • Motiverend
  • Veilige training onder begeleiding
  • Stevigere spieren
  • Betere conditie
  • Hoog calorieverbruik
  • Hoge verbranding
  • Maximaal resultaat€8/Sessie

€70/10 beurtenkaart

Onder begeleiding van een personal trainer. Steeds een nieuwe mix aan oefeningen samengesteld op maat van de groep en individu. Met maximaal 16 deelnemers per training, krijgt iedereen de juiste aandacht. Het is de ideale aanvulling op TABATA sessies. In tegenstelling tot circuittraining wordt er tussen de oefeningen niet gelopen.

Tabata Sessies


.

TABATA is een vorm van HIIT. Je voert een oefening 20 seconden uit met maximale intensiteit en vervolgens houd je 10 seconden rust. Dit herhaal je 8 keer, waardoor je aan 4 minuten komt.

Dit noemen ze een cyclus.


Wij starten onze sessie met een warming-up gevolgd door 5 cyclussen met tussen elke cyclus enkele minuten rust om op adem te komen. Daarna volgt er een Challenge Workout en stretching.

De TABATA-sessie duurt ongeveer 45 minuten.


Wil jij ook graag een TABATA-sessie komen volgen, schrijf je dan in via onze inschrijvingsknop.

Let op! Slechts 15p/sessie. Eerste keer? Gratis Proefles.€8/les

€70/10 lessen

Piste Training 


We proberen om maandelijks een pistetraining te organiseren in Ninove. Voor atleten onder begeleiding van Fit2Life is deze gratis maar er mogen ook externe sporters deelnemen aan de training. Zij betalen dan €8 om aan de te sluiten. Neem je dus graag een vriend, je partner of kennis mee, kan dat. De 10 beurten-kaart van de groepsessies kan ook hiervoor gebruikt worden.


Tijdens de pistetrainingen wordt er gefocust op techniek en snelheid.


€8/les

€70/10 lessen

Tijdelijk geannuleerd

Circuit Training


.

Circuit training is een manier van trainen waarbij aerobe training en krachttraining elkaar afwisselen.

Je bent voortdurend in beweging, met weinig tot geen rust tussen de oefeningen door. Meestal wisselen de oefeningen tussen boven- en onderlichaam elkaar af.

Zodra alle oefeningen afgerond zijn, is het circuit voltooid en kun je rusten. Vaak worden de oefeningen na die rustperiode nog een of meerdere keren herhaald. Je kunt een bepaald aantal herhalingen uitvoeren, of voor een bepaalde tijd een oefening uitvoeren.

Het voordeel van een circuit training is dat je zowel anaërobe oefeningen (opbouw spiermassa en kracht) als aërobe oefeningen (verbeteren van conditie en uithoudingsvermogen) doet.

Deze combinatie is de beste manier om je lichaam te trainen (met of zonder materiaal). Je bouwt spieren op en verbrand je vet terwijl ook je uithoudingsvermogen wordt getraind.

Niet verkeerd, toch?€8/les

€70/10 lessen

unsplash