Beweeg, presteer, triomfeer!

GROEPSSESSIES

Boek jouw volgende groepsessie 

XCORE SESSIE


Hoe ziet een les XCO eruit

Bij een les XCO starten we met een opwarming net zoals bij alle andere groepslessen. Oefeningen die je doet zijn voornamelijk gericht op het versterken en verbeteren van je core, dus je buikspieren, schuine buikspieren en onderrug. Maar ook andere spiergroepen (schouders, armen, benen) en je conditie worden getraind. Doordat de les op opzwepende muziek wordt gegeven is het een high impact training waarbij je aardig wat calorieën kunt verbranden. Tijdens een les XCO verbrand je makkelijk 500 calorieën of meer.

Omdat niet iedereen ervaring heeft op sportief vlak bestaan er verschillende niveau’s waarop je kunt instappen. Aan de start van de les kies je de XCO Trainer uit en deze is verkrijgbaar in diverse maten en gewichten. Hiermee bepaal je in grote mate dus de intensiteit van je les. Af en toe wordt er een korte pauze ingelast en na de mix van opzwepende muziek sluiten we af met een deugddoende stretching. In totaal zijn we dus 45' bewust bezig met ons lichaam.


€8/les

€70/10 lessen

Small

Group

Training


DE VOORDELEN VAN SMALL GROUP TRAINING:

  • Dynamisch, afwisselend en leuk
  • Motiverend
  • Veilige training onder begeleiding
  • Stevigere spieren
  • Betere conditie
  • Hoog calorieverbruik
  • Hoge verbranding
  • Maximaal resultaat€8/Sessie

€70/10 beurtenkaart

Onder begeleiding van een personal trainer. Steeds een nieuwe mix aan oefeningen samengesteld op maat van de groep en individu. Met maximaal 16 deelnemers per training, krijgt iedereen de juiste aandacht. Het is de ideale aanvulling op TABATA sessies. In tegenstelling tot circuittraining wordt er tussen de oefeningen niet gelopen.

Tabata Sessies


.

TABATA is een vorm van HIIT. Je voert een oefening 20 seconden uit met maximale intensiteit en vervolgens houd je 10 seconden rust. Dit herhaal je 8 keer, waardoor je aan 4 minuten komt.

Dit noemen ze een cyclus.


Wij starten onze sessie met een warming-up gevolgd door 5 cyclussen met tussen elke cyclus enkele minuten rust om op adem te komen. Daarna volgt er een Challenge Workout en stretching.

De TABATA-sessie duurt ongeveer 45 minuten.


Wil jij ook graag een TABATA-sessie komen volgen, schrijf je dan in via onze inschrijvingsknop.

Let op! Slechts 15p/sessie. Eerste keer? Gratis Proefles.€8/les

€70/10 lessen

Piste Training 


We proberen om enkele zondagen in de lente en zomer een pistetraining te organiseren in Ninove. Voor atleten onder begeleiding van Fit2Life zijn deze gratis maar er mogen ook externe sporters deelnemen aan de training. Zij betalen dan €8 en krijgen indien gewenst ook een individuele training. Neem je dus graag een vriend, je partner of kennis mee, kan dat.

De 10- beurtenkaart van de groepsessies kan ook hiervoor gebruikt worden.


Tijdens de pistetrainingen wordt er gefocust op techniek en snelheid.


€8/les

€70/10 lessen

Weerstandsbanden


.

Elke eerste donderdag van de maand gaan we werken met weerstandsbanden. Je hoeft deze niet zelf mee te brengen. 3 rondes van 10 oefeningen met focus op uitvoering. Elke oefening duurt 48 seconden en tussen elke oefening houden een korte break van 12 seconden. Lets workout!


Wil jij ook graag een sessie komen volgen, schrijf je dan in via onze inschrijvingsknop.

Let op! Slechts 15p/sessie. Eerste keer? Gratis Proefles.€8/les

€70/10 lessen

unsplash