Beweeg, presteer, triomfeer!

Sporttrajecten voor bedrijven

Sportieve bedrijven

Fit2Work Sessies Denderleeuw 

Investeren in Welzijn voor Ondernemers uit de regio.

Bij Fit2Life geloven we sterk in het principe dat iedereen recht heeft op de beste versie van zichzelf. Daarom hebben we ons Fit2Work-traject speciaal ontworpen voor ondernemingen én eenmanszaken. Of je nu een team van medewerkers hebt of als een solopreneur opereert, wij staan klaar om jou te ondersteunen in het bereiken van je optimale gezondheid en welzijn.


We begrijpen dat het voor een ondernemer vaak een uitdaging kan zijn om tijd te vinden voor lichaamsbeweging en het welzijn, maar juist daarom zijn onze Fit2Work sessies perfect geschikt omdat deze wekelijks doorgaan op een vast tijdstip. Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot ons Fit2Progress programma, dit is een online workout programma met oefeningen en workouts on demand. De wekelijkse sessies zijn zeer uiteenlopend gaande van cardio workouts tot pilates en van fietstochten tot wandelingen. De sessies nemen ongeveer 1 uur in beslag. Elke sessie starten we met een voorstelling van een ondernemer die hun zaak even voorstelt (vijf minuten). waarna we overgaan tot het actieve deel van de sessie (ongeveer 50'). Alle Fit2Work sessies zijn toegankelijk voor elk fitness niveau, je hoeft dus geen geoefende sporter te zijn om te kunnen deelnemen.


Of je nu een beginnende ondernemer bent of al jarenlang een zaak runt, jouw welzijn is van onschatbare waarde. Sporten en bewegen heeft niet alleen positieve effecten op je fysieke gezondheid, maar ook op je mentale helderheid en algehele tevredenheid.


Aarzel niet langer. Sluit je aan bij de Fit2Work sessies en maak van jouw onderneming een bron van vitaliteit en succes. Of je nu alleen bent of een klein team hebt, jij verdient het om op je best te zijn, en Fit2Work zal je daarbij ondersteunen. Investeer in jezelf en neem vandaag nog contact met ons op. Samen bouwen we aan een gezonde en gelukkige toekomst voor jou en je bedrijf!


Aansluiten doe je per kwartaal (€ 250/kwartaal)

Welzijn op het werk en Fit2Work trajecten

Welzijn op het werk


 • 1 op 8 werknemers is minstens één dag per maand ziek
 • 1 op 5 werknemers voelt zich vaak tot altijd fysiek uitgeput
 • 1 op 6 werknemers voelt zich vaak tot altijd mentaal uitgeput
 • Burn-out is in de laatste 10 jaar verdubbeld
 • Een burn-out duurt gemiddeld 7 maanden
 • Slechts de helft van de werknemers ervaart enige vorm van respect van hun leidinggevende


Fit2Work trajecten


 • Minder ziekte uitval
 • Productievere werknemers
 • Gemotiveerde mensen op de werkvloer
 • Grotere retentie
 • Label "Sportbedrijf" uitgereikt door Sport Vlaanderen
 • Grotere verbondenheid tussen werkgever en werknemer

TRAJECTEN

TRAJECT OP MAAT

Flexibel traject

 • Voor éénmanszaak
 • Kleine ondernemingen
 • Duur: zelf te bepalen
 • Naar eigen budget

INITIATIE TRAJECT

Dynamische groepssessies

 • Fittest bij opstart van traject
 • 3 groepssessies (1/week)
 • Duur: 1 maand
 • Evaluatiemoment na afloop

ENGAGEMENT TRAJECT

Fysieke en mentale boost

 • 3 Fittests 
 • Wekelijkse groepssessie
 • Duur: 6 maand
 • Label "Sportbedrijf" 

EXCLUSIEVE EVENTS

Eén gemeenschappelijk doel

 • 3 Fittests 
 • Wekelijkse groepssessie
 • Duur: 4 tot 6 maand
 • Label "Sportbedrijf" 
 • Exclusief event

TRAJECT OP MAAT

Vanaf 1 persoon

Fit2Progress

Ontdek Fit2Progress: het online trainingsplatform voor bedrijven die hun telewerkende werknemers willen laten excelleren! Met focus op gezondheid en beweging, bieden we een breed scala aan uitdagende workouts die speciaal zijn ontworpen voor thuiswerkers. Al onze workouts zijn zo opgemaakt dat iedereen hun welzijn, energieniveau en productiviteit kan verhogen. Investeer in het succes van je team met Fit2Progress en stimuleer gezondheid en prestaties, waar ze ook werken op elk moment!


Minder dan 10 werknemers

Ontdek het op maat gemaakte sporttraject voor kleine ondernemingen en éénmanszaken. Geef jezelf of je  team de kans om deel te nemen aan inspirerende workouts die de gezondheid, het welzijn en de productiviteit verhogen. Onze programma's zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van kleine teams te voldoen, met flexibele schema's en aangepaste trainingen. Iedereen heeft het recht op de beste versie van zichzelf!

Prijs en termijn op maat

Bepaal zelf het aantal sessies die fysiek doorgaan en de termijn dat je gebruik wil maken van het online platform Fit2Progress. Afhankelijk van de periode en het aantal deelnemers zal er een vergoeding op maat van je onderneming opgesteld worden. Ga je liever uit van een bepaalde investering dan koppelen we daaraan een aantal sessies en een tijdsduur waarbij je gebruik kan maken van het Fit2Progress programma.

Prijs op maat

INITIATIE TRAJECT

Vanaf 10 personen

 SESSIE 1

 CORE & STABILITY

 SESSIE 2

 HIIT WORKOUT

 SESSIE 3

 CIRCUIT TRAINING

Het INITIATIE traject zorgt voor een eerste kennismaking met een gezonde en sportieve werkomgeving. Voorafgaand worden de deelnemende werknemers onderworpen aan een FITTEST. Door middel van enkele proeven en oefeningen wordt hun basisconditie gemeten.

Daarna volgt een motivatiegesprek waarbij we het belang van sporten en ontspanning op de werkvloer toelichten.

Er worden drie groepssessies aangeboden van telkens 45' verdeeld over drie weken.

Na afloop van het traject wordt de afgelopen maand samen geëvalueerd.

Vanaf €195 pp excl BTW

ENGAGEMENT TRAJECT

Vanaf 10 personen

ZES MAANDEN  WEKELIJKSE SESSIE

GEMOTIVEERDE  WERKNEMERS

LABEL  "SPORTBEDRIJF"

Het ENGAGEMENT traject is voor bedrijven die willen inzetten op gezonde en gemotiveerde werknemers. De deelnemers worden bij de start en na afsluiten van het traject onderworpen aan een FITTEST waarbij de (basis) conditie bepaald wordt. Er is ook een tussentijdse fittest voorzien om naar een eerste positieve evolutie te peilen.

Een motivatiegesprek waarbij we het belang van sporten en ontspanning op de werkvloer benadrukken kan natuurlijk ook niet ontbreken. Gezonde en gemotiveerde werknemers zorgen immers voor minder ziekte uitval en een grotere retentie binnen een onderneming.

Er worden wekelijks groepssessies aangeboden van telkens 45' gedurende het volledige traject.

Er wordt door Fit2Work een label "SPORTBEDRIJF" aangevraagd bij Sport Vlaanderen.

Fit2Work heeft enkele partnerships waar de onderneming ook beroep kan op doen.

Na afloop wordt het traject samen geëvalueerd.

Vanaf €585 pp excl BTW

EXCLUSIEVE EVENTS

WERK SAMEN EEN  IRONMAN AF

Samen leggen we de afstand af van een volwaardige IRONMAN!

Dit wil zeggen 3800m zwemmen, 180km fietsen en 42km lopen verdeelt over verschillende deelnemers.

Er kunnen verschillende teams gevormd worden om zo het competitiegevoel aan te wakkeren. Voorafgaand zal er gedurende vier maanden wekelijkse begeleiding aangeboden worden om iedereen klaar te stomen voor dit event. Een sportief event dat tot de verbeelding spreekt maar zeer toegankelijk voor iedereen.

EENWIELEREN OP  DE TOURMALET

Wat? Met een éénwieler de Tourmalet beklimmen?!

Oja, natuurlijk. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. We bereiden jullie gedurende zes maanden voor op de beklimming van de Tourmalet tijdens ons driedaags event. Wauw, hebben jullie de Mount Ventoux beklommen met de fiets? Proficiat. Wij hebben de Tourmalet bedwongen op een éénwieler! Statement made!

KLIM NAAR DE TOP VAN TIROL

No mountain is high enough!

Niets kan ons weerhouden om de top te bereiken. We gaan op vijfdaagse trektocht in Tirol met als hoogtepunt de beklimming van de Wildspitze. Met 3370m de hoogste berg van Tirol. Nederlandstalige gidsen zullen jullie op je tocht begeleiden. Fit2Work zorgt er voor dat jullie conditioneel klaar zijn om de tocht van jullie leven tot een goed einde te brengen.

unsplash